• +(380)503950940
  • info@prima-school.com.ua
  • Україна, м. Одеса, Фонтанська дорога 58/5
  • Політика конфіденційності

    Приватна міжнародна школа-гімназія «PRIMA-SCHOOL»

    Я, суб’єкт персональних даних,

    відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» надаю приватній початковій школі І ступеня «ПРІМА СКУЛ» (ідентифікаційний код юридичної особи 43067435), (далі — Оператор), розташованому за адресою: 65016, Одеська область, місто Одеса, Фонтанська дорога, будинок 58 / 5, згоду на обробку персональних даних, зазначених мною в формах на сайті https://prima-school.com.ua/ в мережі «Інтернет», власником якого є Оператор.

    Під персональними даними

    суб’єкта персональних даних розуміється нижчезазначених загальна інформація: ПІБ, адреса електронної пошти, номер телефону та інші анкетні дані.

    Приймаючи цю Угоду,

    я висловлюю свою зацікавленість і повну згоду, що обробка персональних даних може включати в себе наступні дії: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передачу (надання, доступ), блокування, видалення, знищення, здійснюваних як з використанням засобів автоматизації (автоматизована обробка), так і без використання таких засобів (неавтоматизована обробка).

    Я розумію і погоджуюсь з тим,

    що надана інформація, є повною, точною і достовірною; при наданні інформації не порушуються законні права та інтереси третіх осіб; вся надана інформація заповнена мною щодо себе особисто; інформація не відноситься до державної, банківської та / або комерційну таємницю, інформація не відноситься до інформації про расову та / або національної приналежності, політичних поглядах, релігійних або філософських переконаннях, не відноситься до інформації про стан здоров’я та інтимного життя.

    Я розумію і погоджуюсь з тим,

    що Оператор не перевіряє достовірність персональних даних, наданих мною, і не має можливості оцінювати мою дієздатність і виходить з того, що я надаю достовірні персональні дані і підтримую такі дані в актуальному стані.
    • Згода діє по досягненні цілей обробки або в разі втрати необхідності в досягненні цих цілей, якщо інше не передбачено федеральним законом.
    • Згода може бути відкликано мною в будь-який час на підставі моєї письмової заяви.

    PRIMA-SCHOOL